Prishöjning!


Jag vill meddela er kunder att från och med 1/10-23 kommer jag att genomföra en prishöjning på våra massage-, ansiktsbehandlings- och spabehandlingar med 50 kr per behandling.

Jag har noga övervägt den nuvarande marknadspraxisen, inflationen, samt kostnaderna för att driva min verksamhet på ett effektivt och hållbart sätt. Trots ansträngningar att hålla priserna stabila har jag insett att en justering behövs för att kunna fortsätta leverera den högsta standarden på mina behandlingar och bevara kvaliteten ni förtjänar.

Det är viktigt för mig att betona att denna prishöjning inte bara reflekterar de ökade kostnaderna, utan också möjliggör för mig att fortsätta investera i fortsatt utbildning och utveckling för att erbjuda er kunder de mest uppdaterade och effektiva behandlingarna.

Jag är fullt medvetna om att prisförändringar kan vara en känslig punkt för er, och jag uppskattar verkligen ert stöd och förtroende. Genom denna prishöjning kan jag fortsätta att erbjuda den bästa service och upplevelse för er, samtidigt som jag upprätthåller den höga standard inom branschen.

Jag är tacksam för er förståelse och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans mot välbefinnande och skönhet. Om ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta mig. 

Ni som har gjort bokningar innan den 1/10, eller har ett presentkort på motsvarande belopp på behandling, berörs inte av prishöjningen, inte heller ni som har köpt klippkort via Hälsoresurs!

 

 

Med vänlig hälsning

Maria Wallin